Warme gerechten die bij een koud buffet kunnen worden geserveerd.*
Minimaal 25 personen per gerecht
- Rundvleesballetjes met gebakken
paprika, champignons en ui, met rijst
- Varkensfilets oregano gevuld met
ham en brie, met tagliatelle
- Ratatouille met paprika, ui,
champignons en courgette in een
gekruide tomatensaus
- Kip met ui, appel en rozijnen in witte wijn, met sinaasappelrijst
- Varkensmedaillons met gebakken
banaan, ananas, gember, champignon en ham, met rijst
- Varkenskebab: gekruide reepjes
vlees met paprika, komkommer,
ui en maïs
- Griekse rundvleesballetjes in mint
tomatensaus, met rijst
- Rundvleesballetjes met
champignons en garnalen in
tomatensaus met cognac en room, met rijst
- Rundvleesballetjes met gebakken
spek, zilverui, champignons en kaas, met rijst
- Rundvleesballetjes in stroganov-saus, met rijst
- Saté met pindasaus en rijst
- Tsiisbarchje: varkensfilets gevuld
met kaas en ham, met gepofte
appel en rijst
- Warme boerenham, met gepofte
appel en rijst
- Bonne Femme: mix van vlees,
groente en aardappelen |