<-terug
 
Warme gerechten
Warme gerechten die bij een koud buffet kunnen worden geserveerd.*

Minimaal 25 personen per gerecht


- Rundvleesballetjes met gebakken
paprika, champignons en ui, met rijst

- Varkensfilets oregano gevuld met
ham en brie, met tagliatelle

- Ratatouille met paprika, ui,
champignons en courgette in een 
gekruide tomatensaus

- Kip met ui, appel en rozijnen in witte wijn, met sinaasappelrijst

- Varkensmedaillons met gebakken
banaan, ananas, gember, champignon en ham, met rijst

- Varkenskebab: gekruide reepjes
vlees met paprika, komkommer,
ui en maïs

- Griekse rundvleesballetjes in mint
tomatensaus, met rijst

- Rundvleesballetjes met
champignons en garnalen in
tomatensaus met cognac en room, met rijst

- Rundvleesballetjes met gebakken
spek, zilverui, champignons en kaas, met rijst

- Rundvleesballetjes in stroganov-saus, met rijst

- Saté met pindasaus en rijst

- Tsiisbarchje: varkensfilets gevuld
met kaas en ham, met gepofte
appel en rijst

- Warme boerenham, met gepofte
appel en rijst

- Bonne Femme: mix van vlees,
groente en aardappelen